Frigo-Fill een gasdichte coating voor Ulo bewaring.

ULO-bewaring staat voor Ultra Low Oxygen-bewaring. Bij deze bewaarmethode wordt een zeer laag zuurstofgehalte gehandhaafd en een verhoogd CO2-gehalte. Deze bewaring vindt plaats in gasdichte bewaarcellen en wordt onder meer toegepast bij het langdurig bewaren van appels, peren, asperges, kiwi's, bloembollen en in toenemende mate ook bij vers vlees.

Vercotranscoating is gespecialiseerd in het gas en dampdicht maken van u koelcel of koelhuis. Speciaal voor het ULO bewarings systeem hebben wij een speciale coating ontwikkeld. Deze coating is gas- en dampdicht waardoor optimale controle kan uitgeoefend worden op de te beheersen ruimtes die wij gecoat hebben. Dit coaten noemt men in de volksmond oon wel FRIGOFILL of FRIGOFILLEN.

Deze coating is blijvend elastisch en standaard in de kleuren RAL 9001 (wit/beige) RAL 9002
(wit/grijs) en RAL 9010 (wit) op voorraad verkrijgbaar alle andere RAL kleuren op bestelling,
levertijd is afhankelijk van de kleur. Deze coating wordt veelal gebruikt in opslagruimten voor het langdurig opslaan van bijvoorbeeld fruit en groente, hoogtestagekamers en ook in desinfectieruimten. De coating is blijvend elastisch en is hierdoor zeer geschikt bij grote oppervlakte
en temperatuurs verschillen.

Frigofill

1

Frigofill is blijvend elasties.

De coating is dus zeer geschikt voor ruimtes met onevenheden of grotere voegen. De naden en voegen zulen compleet worden afgedicht met deze fill coating.

2

Frigofill is schimmel werend

De coating is bestand tegen minerale zuren, alkali, olie, alkoholen en alle gassen die zich in een koelcel kunnen ontwikkelen.

3

Frigofill kan hoge temperaturen aan

De coating is zeer bestendig tegen temperatuur schommelingen. Deze schommelingen hebben geen invloed op de gecoaten ruimtes door zijn elastisiteit.

4

Frigofill is zeer gasdicht

De coating is zeer gasdicht waardoor u met het ULO bewaaringssysteem de ultime gasdichtheid heeft en dus de maximale controle heeft over uw koelruimtes.