Koelcel invliezen

Het invliezen van hoeken, overgangen wand naar betonvloer en vlakke naden van paneelwanden wordt ook wel Frigofillen of fillen genoemd onder de fruittelers

Bewaar en Teelt ruimtes afdichten

Voor bepaalde teelten kunnen wij uw cel dampdicht coaten. Dit is bv in de champignon teelt een must.

Vloer en gevel

Vercotranscoating beschikt over speciale vochtwerende en waterafstotende coatings speciaalvoor de gevels en flexibele vloeistof- en gasdichte coatings voor de vloeren

Vercotrans coating specialist in afdichten van bewaar- en teelt ruimtes

Vercotrans coating is al jaren een gevestigde naam in het coaten, frigofillen en fillen van diverse projecten op internation gebied.

Al meer dan 25 jaar is Vercotrans coating specialist in afdichten van bewaar- en teelt ruimtes Vercotrans een begrip op het gebied van coatings, frigofillen en fillen. Door onze inhouse ontwikkelde coatings kunnen wij ieder project van de juiste coating voorzien. Of het nu gaat om het gasdicht maken van uw ULO bewarings koelcel, koelhuis, champignonkwekerij of andere ruimtes Vercotranscoating staat voor u klaar. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om de coatings op de juiste manier aan te brengen. Onze coatings zijn geschikt voor: champignonteelt, compostteringstunnels, wasstraten, buitengevels, vloeren, voedings industrie en de medice wereld. Onze coatings zijn veelzijdig en voor ieder project. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

contact

Uw koelcel of koelhuis frigofillen of fillen

Wilt u uw koelcel, koelhuis laten coaten, frigofillen of fillen dan bent u bij vercotranscoating aan het juiste adres

Wij hebben vele jaren ervaring in het aanbrengen van Gas- en Dampdichtecoatings.Wij hebben special voor het frigofillen of fillen een zeer gasdichte coating ontwikkeld met zeer goede eigenschappen. Uit onze ervaring in het fillen of frigofillen is gebleken dat onze coating een van de beste is op het gebied van gasdichtheid.

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord.